Fullt upp! | Mamma till Amilia
sandrabergman

Mamma till Amilia

Annons

Fullt upp!

Hej & hå! Igår hade vi fullt upp, två vänner och en bebis var på besök och vi lät bebisarna leka av sig och sen när dom somnade så fikade vi och pratade strunt. Jag bjöd på mina bars såklart och dom älskade det!:) Min väns bebis är tre månader yngre än Amilia och just nu är det jättemycket, Amilia drar liksom henne i öronen, kläderna och kastar leksaker på henne och hon bara tittar på Amilia so om hon funderar vad gör du egentligen?!. Men till sommaren kan dom nog leka tillsammans på samma nivå:)
Dom gick hem på eftermiddagen och jag och sambon lagade middag, sen sprang jag iväg till gymmet. Jag körde 30 minuter intervaller på löpbandet utan att få ont i knäna, sen körde jag lite cirkelträning. Idag ska jag dit igen och kör nog på samma upplägg:)

Har för övrigt jordens värsta huvudvärk idag och den har suttit i sen kl fem imorse, har tagit alvedon, sovit med Amilia, druckit vatten, ätit och druckit kaffe men det går inte över.. Känns skit rent ut sagt. Men en bra sak är iaf att jag beställde en ny mobil i tisdags och nu har den kommit! Telenor är rekordsnabba. Har varit utan mobil sen i början av december vilket har haft sina för och nackdelar, men nu äntligen. Det fick bli en Samsung galaxy S4 4G, jag har de senaste 4 åren haft iPhone men kände för något nytt:) Hoppas jag blir nöjd hehe.

Hörs sen!

20140123-151124.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrabergman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats