Paket och nyttiga bars | Mamma till Amilia
sandrabergman

Mamma till Amilia

Annons

Paket och nyttiga bars

Idag tog vi oss äntligen ut och iväg för att hämta ut mitt paket från fitnessguru men fy bubblan vad kallt det var, plus att det blåste lite huvva. Men måste man så måste man:) Jag passade på att handla lite så att jag kan göra puréer till Amilia och till mina bars som jag hittade recept på inne på lindas blogg jag har redan provsmakat och det var så gott! Det bästa är att det går att variera på många olika sätt med bär och nötter, så har svårt att tro att man blir less. Perfekt att äta innan/efter träning och när man får sötsug. Kika in HÄR för recept:)

20140121-200430.jpg

20140121-200436.jpg

i paketet fanns en shaker, två påsar med protein och jag valde smakerna cappuccino och choklad, en stor burk bakprotein som tål värme till 200 grader och slutligen deras fantastiska jordnötssmör

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrabergman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats