Träning & dagens matintag | Mamma till Amilia
sandrabergman

Mamma till Amilia

Annons

Träning & dagens matintag

Gah vad nyss på gymmet och körde 45 minuter på crosstrainern. Kommer ha ont i mina ben imorgon:)
Det blev ingen styrka idag för jag har väldigt ont i min axel, det ilar längs hela ryggraden och ibland får jag huvudvärk, tror detta är pga att jag burit på Amilia och även pga jobbet såklart, det blir väldigt ansträngt och felbelastat. Dessutom har jag sedan 10 år tillbaka lidit av överansträngda knän, jag tränade alldeles för mycket när jag var yngre, fotboll, konståkning, orientalisk dans och fys, vilket resulterade i att mina knäsenor svullnade upp och sen dess får jag ont så fort jag belastar mina knän. Jag ska ta kontakt med hälsocentralen till veckan och se om jag kan få en remiss till röntgen för att kolla hur mina knän mår egentligen, jag menar det har gått 10 år, borde det inte bli bättre nu eller snart iallafall?

Vad har jag stoppat i mig idag då? Till frukost blev det Kvarg med honung, kokosflingor & blodapelsin. Det blev även Leksands hårda surdegsbröd med mosad avokado och kaffe till såklart.
Till lunch idag gjorde jag en Tacosallad av rester. Köttfärs, tomat, paprika, lök, majs, bladspenat och några klickar hemmagjord guacamole.
Dagens middag bestod av fullkorns couscous, tomat, paprika, gurka, lök, tonfisk och en klick gräddfil med sambal oelek och vitlök. Till lunch och middag drack jag vatten.
Mycket god mat idag faktiskt, längtar redan till imorgon haha. Får se vad jag hittar på då:)

Hoppas ni har en fin kväll där ute.
Kram kram
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandrabergman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats